Over ons

Mijn naam is Dave Hendriks, ik ben 28 jaar en kom uit Geldrop. Al lange tijd is fotografie mijn passie. Dit is op jonge leeftijd al begonnen. Lange tijd heb ik mijn werk in de horeca gecombineerd met mijn grote hobby en passie fotografie. Tot de tijd dat ik het met fotografie te druk kreeg en het werk niet meer kon combineren. Toen moest ik een keuze gaan maken.

Mijn keuze is toen gevallen om mijn passie achterna te gaan in de fotografie. Enkele jaren heb ik me vooral gefocust op nieuwsfotografie, en hier en daar een evenement. Tot in 2020 het coronavirus mijn werkzaamheden flink heeft verstoord. Als ondernemer kon ik die periode niet meer stil blijven staan bij mijn werkzaamheden die ik die tijd uitvoerde. Hierdoor ben ik na gaan denken wat ik nog meer kon gaan doen. Hierop heb ik mijn werk flink uitgebreid.

Na een periode met kijken wat ik leuk vind en wat ik kan ben ik veel fotoshoots gaan doen. Dan vooral gericht op de boudoir sector. Waarom krijg ik vaak als vraag? Omdat ik dit een van de mooiste takken van fotografie vind. Een band die je met de meeste modellen krijgt is niet te omschrijven. Als fotograaf probeer ik niet alleen maar een foto te maken van je maar ook een band met je te creƫren zodat je jezelf op je gemak gaat voelen. Van modellen krijg ik vaak te horen dat ze zich op hun gemak voelen. Dat is voor mij een van de grootste complimenten die je als fotograaf maar kan krijgen.

Verder heb ik een netwerk op kunnen bouwen met meerdere vaste fotografen waar ik mee kan samenwerken. Zo kan ik van de kleinste tot de grootste klussen op mezelf nemen en hier mooie resultaten bij neer zetten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat Hendriks Foto&Video voor jou kan betekenen? Neem dan contact op!