Boudoir

Hendriks Foto&Video is gespecialiseerd in Boudoir. Boudoirfotografie is in de jaren 80 populair geworden. Toen vooral bij vrouwen die gingen trouwen om een mooie reportage vast te laten leggen van de onderkleding onder de trouwjurk. Pas toen de digitale fotografie opkwam is boudoir echt doorgebroken.

Waarom een boudoir fotoshoot? Dit kan verschillende redenen hebben, maar de belangrijkste reden is dat jij het mooi moet vinden. Of het nu is voor jezelf of om een mooie foto cadeau te gaan geven. Een boudoir fotoshoot is niet iets wat je zomaar even tussendoor doet. Bereid deze shoot dan ook goed voor. Dit kan je in een paar stappen doen:

  1. Kijk naar wat je mooi vind. Ga zoeken naar voorbeelden van wat jij mooi vind, of het nu met “veel” kleding is of helemaal zonder. Jij bepaald wat je wilt. Je mag aan de fotograaf alles vragen en de fotograaf aan jou alles. Maar 1 ding is belangrijk. Houd je grenzen in de gaten en respecteer deze.
  2. Neem de tijd. Wat al eerder gezegd is, een boudoirshoot doe je niet even tussendoor. Plan de tijd en neem deze tijd ook goed. Zo zorg je dat jij op je gemak bent. En zorg ook dat je een klik hebt met de fotograaf waarmee je de fotoshoot gaat doen.
  3. De dag van de shoot. More is less. Ja bij een boudoirshoot is het echt zo, neem zoveel mogelijk kleding mee waar jij van denkt misschien is het leuk om hier een foto mee te hebben. Je gebruikt waarschijnlijk lang niet alles maar je hebt het wel bij je. Zo kan je ook kijken of je de kleding die je aanhebt op de foto er ook wel echt zo leuk uitziet als je denkt.
  4. Neem iemand mee. Als je het fijn vind probeer dan altijd iemand mee te nemen. Waarom? Zo heb je altijd iemand om op terug te vallen als je het nodig hebt.

Hieronder zijn enkele foto’s te zien gemaakt tijdens verschillende fotoshoots. Voor vragen neem vooral contact op. Een boudoir fotoshoot is al mogelijk vanaf €99,00