Felle brand legt kantine in as Vlijmen

Posted on

Vlijmen – Aan De Gemeint in Vlijmen is zorgboerderij De Locatie dinsdagmiddag in vlammen opgegaan. Het gebouw deed dienst als dagopvang voor jongeren. Tien jaar werk is in rook opgegaan. “Dit is zo klote”, zegt directeur Bernadette van den Akker tegen Omroep Brabant.

De brand is binnen begonnen waardoor er veel rook ontstond. De rook trok door de wind laag over de autosnelweg A59. Omdat de zorgboerderij voor het grootste deel van hout is gemaakt sloegen binnen enkele de vlammen uit het dak van de zorgboerderij.

Voor de brandweer was het een lastige plek om aan water te komen. Er werden daarom twee extra wagens met bluswater opgeroepen om het vuur te bestrijden. De brandweer schaalde op naar middel brand.

Er raakte bij de brand niemand gewond. De zorgboerderij moet als verloren worden beschouwd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *